Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Про Центр > Новини > Обласний зліт юних лісівників 2015
Всі новини
30.04.2015 11:56

Обласний зліт юних лісівників 2015


28-29 квітня 2015 року на базі Гаврилівського лісництва  і комунального закладу «Дитячий оздоровчий табір ім. Івана Бережного» Нововоронцовської районної ради відбувся ІV обласний зліт учнівських лісництв.
Захід організовано спільними зусиллями комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради та ДП «Великоолександрівське лісомисливське господарство». 
У зльоті взяли участь 7 команд з Білозерського, Великоолександрівського, Голопристанського, Нововоронцовського, Цюрупинського районів та міст Нової Каховки та Херсона.
Дводенна програма заходу була дуже насиченою.
Учні взяли участь у конкурсах: представлення команд, презентація виставок та захист науково-дослідницьких робіт.
Співробітники Гаврилівського лісництва провели для учасників ряд пізнавальних екскурсій до розсаднику та шкілки, на територію офісу лісництва та безпосередньо в ліс.
Корисними для школярів стали майстер-класи з садіння лісових культур та тушіння пожежі. Працівниками лісництва проведено пізнавальний екологічний відолекторій.
Ввечері, біля вогнища, був організований вечір знайомства. Діти спілкувались та всіляко проявляли свої таланти: співали, грали на музичних інструментах, танцювали, читали гуморески.
Вихованню любові до рідного краю, вивченню яскравої історії Херсонщини сприяли екскурсія до замку Олександра Едуардовича Фальц-Фейна та відвідування музею села Новоолександрівка Нововоронцовського району.
На завершення заходу діти висадили «Алею дружби» на території дитячого оздоровчого табору ім. Івана Бережного.
За підсумками конкурсу І місце посіла команда Старосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великоолександрівського району, керівник команди Гавриленко Тетяна Павлівна.
У вересні 2015 року юні лісівники будуть представляти Херсонщину на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів у Хмельницькій області.